Wij zoeken adviseurs

Hallo aanstaande collega! We groeien en zoeken nieuwe adviseurs. Jij past bij ons als je energie uitstraalt en veranderingen (mede) mogelijk maakt. Je toont je eigenheid, bent ondernemend en hebt lef. Je stelt slimme en confronterende vragen. Je geniet ervan anderen ruimte te geven, maar weet ook ruimte voor jezelf te creëren. Je streeft naar kwaliteit, bent leergierig en hebt een visie op ons vak. Klanten en collega’s werken graag met je samen, je stimuleert beweging en krijgt zaken voor elkaar, ook op commercieel gebied. Bovenal heb je zin in een nieuwe en mooie uitdaging!

Bij Goudsteen & Company krijg jij veel ruimte en zelfstandigheid om te creëren, te ondernemen en continu te verbeteren. Kortom om de beste versie van jezelf te worden! Wij werken alleen met mensen met wie we een oprechte verbinding hebben. Dit geldt voor zowel klanten als collega’s. Mensen van wie wij ook kunnen leren. Die net als wij geloven dat voldoende ruimte en vrijheid hebben binnen de context van een organisatie, cruciaal is voor de veranderkracht van henzelf als professional en een organisatie als geheel.

Directe benadering van blijvende verandering

Als adviseur bij Goudsteen & Company help je mee om HOE-vragen van onze klanten scherp te krijgen en werk je mee aan programma’s en interventies die nodig zijn om tot echte en duurzame verandering te komen. Dit doe je in een of meerdere van de volgende rollen: projectleider, veranderkundige, analist, procesbegeleider, trainer of (team)coach. Wij maken geen dikke rapporten, maar focussen ons op wat nodig is om de veranderopgave in beweging te krijgen.


Klik op de flyer voor meer informatie: waarom jij bij ons past en wat wij jou bieden.

Je toekomstige collega’s over werken bij Goudsteen & Company:

“ Werken bij Goudsteen & Company betekent op inspirerende en innovatieve wijze, samen met klanten, ‘de uitdaging’ van een verandertraject aan gaan. Er is bij ons veel ruimte voor eigenheid, flexibiliteit, ondernemerschap, creativiteit en samenwerking binnen een team vol betrokken en energieke collega’s. Een top bureau! – Joanne Scheepstra, adviseur Goudsteen & Company

“Het meest opvallende aan het werken bij Goudsteen & Company is de mate van ondernemerschap. De ruimte die er is voor nieuwe ideeën, de enorme drive van collega’s om het bureau verder op te bouwen, dat is ontzettend inspirerend. Ik verbaas mij over de snelheid waarmee ideeën worden gerealiseerd.” – Jelger Spijkerboer, adviseur Goudsteen & Company

Lees hier het volledige interview met Jelger dat in Management & Consulting verscheen.

Ben jij onze nieuwe collega?

Meld je aan voor onze Meetup:

Voor meer informatie vind je hieronder de gegevens van Eeuwke.

Heb je meer dan 6 jaar werkervaring en wil je als zelfstandige met ons samenwerken? Dat kan ook. Neem dan contact op met Jelger.