Leren & Ontwikkelen

Komt u hem nog tegen? De trainer die met zijn trolley van zaaltje naar zaaltje trekt en anderen het ‘kunstje’ probeert te leren? Bij Goudsteen & Company geloven we hier niet in. Dit is wat ons betreft een oud antwoord op nieuwe vragen.

Leren en ontwikkelen staat bij ons voor zelfreflectie, actief experimenteren en van hieruit tot zelfinzicht en leerervaringen komen. In onze maatwerkacademies is de organisatie zelf de ‘werkplaats’ waarin van en met elkaar geleerd wordt. Kortom, niet langer een kunstje leren en op iedere vraag hetzelfde antwoord. Samen met onze klanten ontwerpen wij maatwerktrajecten die naadloos aansluiten bij de organisatie. Met behulp van onderstaand model bepalen wij samen met u welke elementen centraal staan. Richten_Inrichten_Verrichten

Binnen de maatwerkacademies zijn breed gedragen en gedeelde resultaatafspraken leidend. Deze afspraken worden tijdens de uitvoering en na afloop met u geëvalueerd. ERGENS EEN PLEK GEVEN_Blokkentoren GSC

 • "Bijzonder is dat de consultants van Goudsteen & Company er constant op gebrand zijn om zichzelf uiteindelijk overbodig te maken. Iets wat we eigenlijk als managers ook zouden moeten willen voor onszelf."

  Kees Lansbergen
  directeur University Support Centre van Erasmus Universiteit Rotterdam

  Meer over Kees Lansbergen over teamontwikkeling bij Erasmus Universiteit Rotterdam
 • "De experts van Goudsteen & Company houden het praktisch en concreet. Positief is dat ze werken met kennis die al aanwezig is. De ideeën kwamen uit de groep zelf. "

  Martijn Messemaker
  hoofd HR bij bol.com

  Meer over Bol.com