Festival van de Paradox

Ziel en zakelijkheid, innovatie en beheersing, orde en chaos, sturen en coachen. Wat zijn de paradoxen in jouw organisatie? Op 22 juni vieren wij het Festival van de Paradox.

Programma

Op 22 juni is het zover! Het Festival van de Paradox start met inloop vanaf 15.30 uur. Het programma begint om 16.00 uur en eindigt om circa 19.30 uur. Heb jij je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier.

Tijdens ons Festival van de Paradox bieden wij je nieuwe inzichten, interactie en inspiratie. Zoals gezegd houden wij het programma graag verrassend. Wij introduceren wel vast met trots Durk, Marnix en Lenette die in de rol van gastheer, side-kick en expert samen ons dreamteam vormen.

 

‘Expert’ Lenette Schuijt

ChrisvanBeek-4716

Lenette Schuijt (1959) is organisatiekundige en heeft een eigen bureau voor training, coaching en organisatieadvies. Ze begeleidt organisaties op het gebied van leiderschap, inspiratie, visie en zelfsturing. Tevens ontwerpt ze leiderschaps- en MD programma’s en is ze als docent betrokken bij verschillende masteropleidingen.

Lenette Schuijt is auteur van o.a. Met Ziel en Zakelijkheid. Paradoxen in leiderschap’ (2009) en geeft regelmatig lezingen. Haar meest recente boek is Wat bezielt ons? (2014)

www.watbezieltons.nu en www.lenetteschuijt.nl

‘Gastheer’  Durk de Boer

Durk

Al zijn hele leven is Durk geïnteresseerd in wat mensen drijft! Na zijn studie journalistiek en theologie is hij gaan werken als jongerwerker. Via het jongerenwerk is hij het onderwijs ingerold onder het motto .. ‚als je dan toch met jongeren wilt werken, zoek ze dan op in hun wereld van elke dag!’ In het onderwijs heeft Durk door de jaren heen verschillende functies gehad: leerkracht, decaan en teamleider in het MBO, directeur van twee basisscholen en tot 1 december 2013 bestuurder van Stichting Cambium, een onderwijsorganisatie met 8 basisscholen.

 

‘Side-kick’ Marnix Geus

Marnix Geus

Marnix Geus is medeoprichter en eigenaar van HPB Companies, een verzameling creatieve bureaus waar Het PR Bureau, PR STUNT, BLYDE, MAAK en ViaHenri onder vallen. Hij is een geboren people manager en staat in zijn bedrijven
vooral bekend als motivator en inspirator. Marnix is tevens auteur van MensenHandel. De bevrijding van de loonslaven, waarin hij een lans breekt voor meer werkplezier, autonomie en ondernemerschap op de werkvloer.

 

 

 

 

 

Locatie & Route

We hebben een bijzonder inspirerende locatie gevonden. De Metaal Kathedraal in Utrecht. De Metaal Kathedraal is een culturele broedplaats. Het is gevestigd in een pand dat in 1857 als kerk is gebouwd, en vervolgens als zijspanfabriek en metaalfabriek dienst heeft gedaan.

De Metaal Kathedraal vind je aan de Rijksstraatweg 20 in Utrecht. Hier vind je de route.

metaal kathedraal

A4-image-5jr-jubileum-zonder-5