HOE?! | 29 juni | 15.00 – 18.00 | Utrecht

Goudsteen & Company organiseert samen met Sioo een event over het HOE?! van veranderen en nodigt jou graag uit.

Waarom wil je hier bij zijn?

Samen met Sioo – dé interuniversitaire ambachtsschool die mensen en organisaties wendbaar maakt in veranderings- en organisatieprocessen – organiseren we een inspirerende middag waarin we misschien wel de belangrijkste vraag van organisatieverandering centraal stellen: ‘HOE?!’
We beloven, naast veel inzichten en heerlijke koffie, een gezellige en ongedwongen sfeer, zoals je wellicht vorig jaar hebt meegemaakt op ons Festival van de Paradox of tijdens ons event over Zelforganisatie. De samenwerking met Sioo zien wij als een mooie kans om theorie en praktijk optimaal met elkaar in verbinding te brengen.

HOE?!
‘HOE?!’ Het is dé vraag die wij het vaakst krijgen en die we allemaal stellen als we het over organisatieverandering hebben. Iedereen heeft het nu over Agile, scrum, zelforganisatie, nieuw organiseren of reinventing organizations. HOE?! bepalen we of dit bij ons past en gaat werken? HOE?! kan ik dit in onze organisatie inzetten? HOE?! krijg ik hier draagvlak voor en HOE?! gaan we hier een succes van maken?

Met de HOE?! vraag staat de echte veranderpraktijk centraal. Zo is er bijvoorbeeld een workshop over het boek dat Jelger Spijkerboer schrijft. Als je er bij bent krijg je het verandercanvas uit zijn boek alvast mee naar huis. Dat helpt jou weer verder met jouw HOE?!-vraag.

We zouden het super vinden als jij hierbij bent en kijken er naar uit om samen ideeën en ervaringen uit te wisselen, maar vooral om samen antwoorden te vinden op die ene ingewikkelde vraag: ‘HOE?!’. Laat je uitdagen om op een originele manier inspiratie en kennis op te doen over de opgaven waar jij en je organisatie voor staan. We brengen op een mooie plek in Utrecht weer een zeer gevarieerde groep bijeen – ook een reden om het niet te missen!

De kosten voor HOE?! worden na aanmelding gefactureerd. Deelname, inclusief een hapje en een drankje, is €99,- excl. BTW.

Wanneer? 29 juni 2017

Hoe laat? inloop vanaf 14:30, programma van 15:00 – 18:00

Waar? Utrecht

Ik wil erbij zijn! Meld je dan hieronder aan

We kijken ernaar uit je te begroeten op 29 juni!

Aanmeldformulier voor HOE?!