Anne-Mart Prins

“Wat mij inspireert is om organisaties en mensen daarbinnen een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. Dit doe ik door het begeleiden van teams en individuen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling” Ook help ik organisaties om HR-instrumenten en processen te bouwen die ontwikkeling faciliteren.

Anne-Mart heeft zich ontwikkeld in de volle breedte van het HR-vakgebied van organisatiestructuur en -inrichting tot (individuele) ontwikkeling. Haar specialisatie is Talent en Leiderschapsontwikkeling. Zij begeleidt teams, medewerkers en leidinggevenden in hun ontwikkeling door het uitvoeren van selectie- en ontwikkelassessments; ontwikkelen en begeleiden van leiderschapsprogramma’s; team- en individuele coaching. Haar aanpak kenmerkt zich door co-creatie, kwaliteit en de overtuiging dat het beter kan.

Ze brengt grote ambities terug naar kleine, praktische stappen in de dagelijkse realiteit die impact hebben op het functioneren van teams en individuen. In het realiseren van verandering werkt zij vanuit meerdere invalshoeken: naast expertise op het gebied van Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling, ook met werkvormen als dramatechnieken en meditatie. Klanten en collega’s kennen haar als iemand met “een scherpzinnige geest en een groot analytisch vermogen. Zij luistert, stelt die vragen die je aan het denken zetten en (ver)oordeelt niet. Hierdoor weet zij snel een vertrouwd en veilig klimaat neer te zetten.”

Team