Anneli Jurrij

Een ingenieur met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie, die coacht!

Mensen die profiteren van hun talenten en tot bloei komen op hun eigen manier, dat vind ik prachtig. Graag help ik ze bij het zetten van stappen en trots op zichzelf worden. Het begint met het vraagstuk op een heldere, eenvoudige manier in kaart brengen voor een frisse blik en nieuwe inzichten. Om de ontwikkeling te versnellen, gebruik ik kennis over motivatie, wilskracht en Solution Focus.

'If it is important to you, you will find a way. If not you’ll find an excuse.’
Het draait bij veranderen altijd om motivatie. Wat wil je precies gaan bereiken en waarom is dat belangrijk of waardevol? Wat is er nodig om het vertrouwen te hebben dat je daar kan komen? Hoe kunnen we aan het begin energie vrijmaken om tegenslag en weerstand te overkomen? Dat geldt zowel bij persoonlijke ontwikkeling als bij samenwerken binnen een organisatie.

‘People don’t just find or have the strength and willpower they need. They create it.’
Als je studeert, of je werkwijze moet aanpassen aan een organisatieverandering, of als je je binnen je functie wilt ontwikkelen, wilskracht is bepalend voor het resultaat. Inzicht in de wetenschap achter wilskracht geeft handvaten om meer kracht te hebben om je doelen na te streven.

In mijn zeldzame vrije tijd, als ondernemer en moeder van drie dochters, ga ik uiteten met vrienden, lees en discussieer ik over persoonlijke ontwikkeling of innovatie en (als ik goed bezig ben) mediteer ik.

Team