Bart Laurense

Als adviseur breng ik structuur en zorg dat doelstellingen gehaald worden. Samen met klanten, zodat nieuwe inzichten gedragen worden.

Bart Laurense

Be the change you wish to see in the world – M. Gandhi
Mijn expertise ligt in het begeleiden van organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe organisatiestructuren en processen. Elke klant en elk project is weer anders, dat maakt mijn vak boeiend en dynamisch. Met veel enthousiasme ga ik nieuwe uitdagingen aan en ondersteun ik opdrachtgevers bij veranderingen. Startpunt in mijn werkzaamheden is de vertaling van concepten (visie & strategie) naar werkbare processen. Ik ben sterk in het brengen van structuur en zorg dat doelstellingen gehaald worden. Samen met klanten, zodat de nieuwe inzichten gedragen en geborgd zijn. Mijn analytisch vermogen en pragmatische aanpak dragen bij aan passende oplossingen.

De afgelopen jaren heb ik diverse organisaties in de semi-publieke sector geadviseerd bij het inrichten van organisatie- en governancestructuren. Terugkerende thema’s hierbij zijn resultaatverantwoordelijkheid en het krijgen van inzicht en grip op de problematiek.

Naast mijn werkzaamheden voor Goudsteen & Company houd ik van hardlopen en reizen. Hardlopen is voor mij de perfecte manier om te ontspannen en goede ideeën te ontwikkelen. De vakanties breng ik samen met mijn vrouw regelmatig in Zuid Europa door, om daar te genieten van het klimaat en het buitenleven.

Team