Daphnee Chouchena

Wat doet er in essentie toe? Waar wil je heen, als mens of als organisatie? En wat heb je in huis om daar te komen?

Daphnee Chouchena

Waar wil je heen, als mens of als organisatie?
Wat doet er in essentie toe? Waar wil je heen, als mens of als organisatie? En wat heb je in huis om daar te komen? Dat samen scherp krijgen en omzetten in acties vormt de basis van mijn werk als organisatieadviseur en coach, gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling en de ontwikkeling van teams.

Mijn aanpak is gericht op ontwikkeling binnen de organisatiecontext. Helderheid over de koers, organisatie inrichting of je eigen rol zijn vaak een eerste stap. Het accent in mijn werkwijze ligt op het versterken van je eigen potentieel. Scherp zelfinzicht, je impact op anderen en de onderliggende patronen geven belangrijke handreikingen om jezelf en anderen te ontwikkelen. Luisteren, helderheid scheppen en weer verbinden met je eigen kracht. Dat is in essentie wat ik doe.

Mijn werkwijze is gebaseerd op mijn ervaringen als organisatie adviseur bij verschillende internationale adviesbureaus. Ik heb veranderingen zien slagen en falen en ben steeds meer gaan inzien welke sleutelrol leiderschap en teameffectiviteit hierbij hebben.

Ik hou van koken, lekker eten en de sfeer die ontstaat wanneer de tafel vol is met mensen en gezelligheid. Ik ben heel gelukkig als ik af en toe voor werk op reis mag en me even kan onderdompelen in een ander land, een andere cultuur. Ik ben moeder van drie kinderen en zoek nog dagelijks naar de balans tussen het moederschap en mijn persoonlijke ambities. Kinderen zijn voor mij één van de meest krachtige spiegels, voor mijn zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Team