Eeuwke Bremmer

Talenten tot hun recht doen laten komen. Dat is waar ik mij dagelijks voor inzet in mijn werk als organisatieadviseur. Ik geloof dat als mensen werken in een stimulerende omgeving, ze meer tot hun recht komen en daardoor gelukkiger zijn waardoor de wereld wat mooier wordt.

Bij Rijnconsult hielp ik vele (zorg)organisaties succesvol te veranderen. Pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke relevantie als richtpunt. Ik adviseerde over en hielp bij het optimaliseren van processen, het werkend krijgen van zelforganisatie, het versterken van leiderschap of creëren van een cultuur waar men elkaar durft aan te spreken en feedback te geven.

Met mijn enthousiasme en proactieve houding weet ik in korte tijd (complexe) vraagstukken te analyseren, mijn visie erop te ontwikkelen en hier draagvlak voor te genereren. Ik ben gewend om op verschillende organisatieniveaus te werken en maak makkelijk contact in alle lagen van de organisatie. Ik ben creatief, gericht op wat kan en maak dingen bespreekbaar.

Bij Goudsteen ga ik hiermee verder. Ik heb de overtuiging dat nu ik werk bij een innovatief, ondernemend en zelfsturende organisatie, ik nog beter in staat ben klanten te helpen. Graag ga ik samen met de organisatie op zoek naar mogelijkheden talenten te stimuleren, samenwerkingen te verbeteren en om zelforganisatie tot een succes te maken!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hockey met veel plezier in een fanatiek vriendenteam. In de winter probeer ik mijn pootje-over te verbeteren op de Jaap Edenbaan en ‘s zomers stap ik op mijn racefiets. Ben dol op eten (koken) en tafel graag uitgebreid met vrienden en familie terwijl we zinnige en onzinnige discussies voeren. Tijdens verre reizen geniet ik van nieuwe keukens, culturele verschillen en de vaak adembenemende natuur.

Team