Eeuwke Bremmer

Talenten tot hun recht doen laten komen. Dat is waar ik mij dagelijks voor inzet in mijn werk als organisatieadviseur. Ik geloof dat als mensen werken in een stimulerende omgeving, ze meer tot hun recht komen. Daardoor zijn ze gelukkiger en wordt de wereld wat mooier.

Bij Rijnconsult hielp ik vele (zorg)organisaties succesvol te veranderen. Pragmatisch en mensgericht, met maatschappelijke relevantie als richtpunt. Ik adviseerde over en hielp bij het optimaliseren van processen, het werkend krijgen van zelforganisatie, het versterken van leiderschap of het creëren van een cultuur waarin men elkaar durft aan te spreken en feedback te geven.

Met mijn enthousiasme en proactieve houding weet ik in korte tijd (complexe) vraagstukken te analyseren, mijn visie erop te ontwikkelen en er draagvlak voor te genereren. Ik ben gewend om op verschillende organisatieniveaus te werken en maak makkelijk contact in alle lagen van de organisatie. Ik ben creatief, gericht op wat kan en maak dingen bespreekbaar.

Bij Goudsteen ga ik hiermee verder. Nu ik werk bij een innovatieve, ondernemende en zelfsturende organisatie, ben ik nog beter in staat klanten te helpen. Graag ga ik samen met uw organisatie op zoek naar mogelijkheden om talenten te stimuleren, samenwerkingen te verbeteren en zelforganisatie tot een succes te maken!

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik hockey met veel plezier in een fanatiek vriendenteam. 's Winters probeer ik mijn pootje-over te verbeteren op de Jaap Edenbaan en 's zomers stap ik op mijn racefiets. Ben dol op eten (koken) en tafel graag uitgebreid met vrienden en familie terwijl we zinnige en onzinnige discussies voeren. Tijdens reizen ver en dichtbij geniet ik van nieuwe keukens, culturele verschillen en de vaak adembenemende natuur.

Team