Ilse ten Brink

Goudsteen is voor mij de ideale omgeving om verder te werken aan mijn professionele ontwikkeling.

Als student bestuurskunde zie ik alles wat ik leer bij Goudsteen in de praktijk.
Als financieel medewerker bij Goudsteen houd ik mij natuurlijk voornamelijk bezig met het zo gestructureerd en efficiënt mogelijk beheren van de financiële administratie. Best een uitdaging bij een jonge organisatie waarin er nog van alles ontwikkeld kan worden, maar dat maakt het juist zo leuk. Welke systemen gaan we gebruiken en hoe benaderen we debiteuren? Omdat Goudsteen voor mij een bijbaan is naast mijn studie, bekijk ik de organisatie vanuit een ander perspectief dan de consultants.

Na mijn master aan de Universiteit van Utrecht wil ik graag verder in de publieke sector. Ik merk dat ik het meest bevlogen raak wanneer ik kan werken aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Het mooie is dat de consultants van Goudsteen ook altijd bezig zijn met de implementatie van actuele vraagstukken in organisaties. De praktische en duurzame insteek waarmee zij dat doen spreekt mij erg aan.

In mijn vrije tijd geef ik taalles aan Syrische vluchtelingen, zeil ik met mijn broer op de Loosdrechtse plassen en breng ik veel tijd door met mijn huisgenoten rondom de keukentafel.

Team