Judith Cohn

Aan de slag gaan met teams en professionals op alle niveaus geeft mij hernieuwde energie. Ik leer mensen lastige situaties van verschillende kanten te benaderen, in te laten zien wat hun eigen rol is en waar zij invloed op uit kunnen oefenen.

Binnen organisaties en teams zie je regelmatig uitgebluste medewerkers bijvoorbeeld door het vasthouden aan taakomschrijvingen of onzekerheid om nieuwe stappen te nemen. Ik ga graag het gesprek hierover aan waarbij je de echte passie en dromen bij iemand ziet boven komen. Bij het begeleiden van professionals in hun zoektocht naar de voor hen juiste plek, ben ik snel een betrouwbare gesprekspartner.

Het verbinden op individueel - en teamniveau is voor mij een natuurlijk proces. Samenwerken en binnen een organisatie over grenzen heen blijven kijken vind ik essentieel. Ik communiceer open en transparant en stimuleer mensen waarmee ik werk zelf oplossingen aan te dragen. Mijn kracht zit in het oplossen van complexe situaties waarbij ik mijn analytisch vermogen en creatieve geest in zet, het glas is bij mij altijd half vol. Ik ben energiek, een doorzetter en aanpakker en neem anderen hierin mee.

Bij Goudsteen & Company breng ik mijn jarenlange ervaring in de directe en strategische gezondheidszorg mee gecombineerd met de opgedane HR-expertise. Binnen de verschillende functies en rollen die ik heb gehad, heb ik diverse verandertrajecten en projecten mogen begeleiden.

Team