Kim Heinz

Als adviseur, procesbegeleider of (interim/project)manager werk ik graag samen met mensen in organisaties aan verandering van gedrag.

Kim Heinz

Veranderen met de energie die er is
Als adviseur, procesbegeleider of (interim/project)manager werk ik graag samen met mensen in organisaties aan verandering van gedrag. Samen energie losmaken, richting, idealen & resultaten van de toekomst bepalen en deze vervolgens ook waarmaken.

Ieder mens, ieder team en iedere organisatie heeft energie, passie, talenten en de wil om aan succes te werken. Als het lukt om de energie die er is in te zetten om gezamenlijke doelen te bereiken, word ik blij.
Succes kan liggen in wegnemen van belemmeringen, richten van de energie, inzicht geven of het opstarten van initiatieven die er nog niet waren. Succes is altijd maatwerk.

Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van organisatie veranderingsprogramma’s. In mijn werk houd ik van actie en concreetheid. Maar ook gedegen analyse van de context en het nemen van tijd rust voor reflectie. Experimenteren, evalueren en leren zijn hierbij belangrijke kenmerken.
Ik ben nieuwsgierig en houd van complexe problematieken en werk van daaruit graag aan kleine en simpele oplossingen voor nieuw gedrag.

De afgelopen 16 jaar heb ik gewerkt in advies en –(project)management rollen in FMCG en Retail maar later ook in de energie sector, zorg, transport en (semi)overheidsorganisaties. Al deze ervaringen zet ik het liefst in om organisaties van A naar B te begeleiden, binnen een veranderende context.

Naast de energie die ik uit mijn werk haal, is mijn gezin en sociale omgeving een bron van inspiratie. Ik geniet van de gezelligheid, lekker eten en buiten zijn.

Team