Lisanne van Gelderen

“Your focus determines your reality” is mijn motto. Waar focussen we ons eigenlijk op? Op problemen of uitkomsten? Dat is waar ik mijzelf vaak aan herinner. Ik heb een positieve instelling en ben oplossingsgericht. Die sterke wil om te denken in oplossingen helpt mij in mijn werk voor Goudsteen & Company.

Mijn interesse voor de advieswereld is tijdens mijn studie Bestuurs- en organisatiewetenschap steeds groter geworden. Inmiddels heb ik aardig wat kennis over hoe publieke en particuliere organisaties met actuele maatschappelijke vraagstukken omgaan, hun publieke verantwoordelijkheden vormgeven en publieke waarde leveren. Bij Goudsteen & Company krijg ik de kans om deze theoretische kennis in de praktijk te brengen! Ik ondersteun de adviseurs bij hun werkzaamheden en krijg daardoor een uniek inkijkje in de advieswereld.

In mijn vrije tijd zeil ik graag en geniet ik enorm van het tante zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk om uitgebreid te dineren en nieuwe restaurants uit te proberen. Ook ben ik altijd wel in voor een potje Rummikub… Wie daagt me uit?

Team