Lotte Kramer

Lotte Kramer

“Leef je legende – Paulo Coelho”
Leef je legende, als organisatie, als team en als mens. Wat is de kern van wat je wil brengen? Wat is jouw verhaal? Welke kracht maakt je onderscheidend?

Als coach, projectmanager en teamontwikkelaar voel ik intuïtief wat de kern is. Wat triggert, wat schuurt en waar gaat het sprankelen? Energie in een groep losmaken, verbinding en openheid creëren, is mijn kracht.

Een sleutel tot succes is in mijn optiek de regie nemen door te durven kijken naar jezelf. Welke richting wil je op als organisatie en welke rol kan je als individu pakken om dit voor elkaar te krijgen?

Mijn achtergrond varieert van het opzetten van een start-up tot projectleider voor grote internationals, van coach voor studenten tot sparringpartner voor managers. Mijn passie is om teams, young professionals, studenten en ondernemers in hun kracht te zetten, door te leren vertrouwen op zichzelf en op het team.

Naast mijn werk hou ik van de combinatie actief en rust: enerzijds vind je me vaak op een racefiets of hardlopend op de Utrechtse singel, ben ik een mensenmens en kan je me blij maken met lekker eten. Anderzijds yoga ik graag, hou ik van lezen en schrijf ik regelmatig een avondje voor mezelf. Ik word gelukkig van andere culturen, nieuwe avonturen en spontaniteit!

Team