Maartje le Goff

Organisatieadviseur, analytisch en visueel denker. Met passie voor ontwikkeling. Van jongs af aan ben ik geïntrigeerd door wat er beter kan.

Ik begeleid organisaties bij het verdiepen en begrijpen van hun vraagstuk. Ik help ontwarren, puzzelen, zie verbanden en breng het terug naar de essentie. Het activeren van eigen denkkracht van de organisatie staat daarbij centraal. Samen komen we tot iets moois! Desgewenst vat ik het visueel voor je samen, in simpele iconen direct tijdens een bijeenkomst, of uitgebreider in een poster of andere presentatievorm.

Met een achtergrond in technische bedrijfskunde en in IT auditing ben ik thuis in de ‘blauwe’ kant van organiseren. Tegelijk staat in mijn werkwijze menselijkheid voorop. Ik geloof in ‘op maat’: om samen te kijken wat er nodig is. Mijn aanpak gaat uit van een helder doel dat we stap voor stap bereiken. Het mag experimenteel, ‘anders’ en een beetje gek. Daar helpt mijn creativiteit en ervaring in innovatie bij.

Ik zit nooit stil. Het liefst ben ik buiten: in het bos of kromgebogen boven mijn moestuin. Ik hou van gezelligheid én rust en probeer die twee zo veel mogelijk in balans te houden met elkaar. Mijn nieuwsgierigheid brengt mij bij nieuwe activiteiten, mensen en organisaties. Ik ben benieuwd naar jouw vraagstuk, je wensen, je ervaring en ideeën!

Team