Marlon Kroon

Er zijn drie woorden die mij goed beschrijven: nieuwsgierig, resultaatgericht en vriendelijk.

Marlon Kroon

I have no special talent. I am only passionately curious.
Tijdens mijn vorige baan bij een toezichthouder in de financiële sector (AFM) merkte ik dat mijn nieuwsgierigheid handig was om de organisatie snel te leren kennen. Nieuwsgierig naar de dagelijkse gang van zaken, naar hoe er wordt samengewerkt, wat de drijfveren zijn van mensen die er werken en de lange-termijndoelen. Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in wat mensen en organisaties drijft, durven mensen eerlijk tegen mij te zijn.

Resultaatgericht betekent voor mij in staat zijn om in korte tijd concrete resultaten te behalen. Dit geeft mij veel voldoening. Om deze resultaten te bereiken is het belangrijk dat duidelijk is wat de verwachtingen en de taakverdeling is. Ik geloof in gewoon doen en dat inspiratie en motivatie vanzelf volgen. Mijn streven is om in korte tijd stappen te zetten om dichterbij het gezamenlijke doel te komen.

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat je vanuit een vriendelijke basishouding veel kunt bereiken. Bijvoorbeeld door af en toe een simpele vraag te stellen als ‘Hoe gaat het met je?’ of een oprecht compliment te geven. Vriendelijkheid sluit eerlijkheid en zaken aan de kaak stellen niet uit. Het zorgt er echter wel voor dat je op constructieve en prettige wijze samenwerkt.

Naast mijn werk bij Goudsteen & Company maak ik graag lange strand – of boswandelingen en probeer ik zo vaak mogelijk te genieten van ‘La dolce vita’ in Italië. Tot slot kan ik mezelf helemaal verliezen in een goed boek.
Mocht je meer willen weten over Goudsteen & Company en mijn visie op jouw organisatievraagstuk ga ik daar graag over in gesprek tijdens een wandeling door het mooie Utrecht of onder het genot van een kop koffie.

Team