Peter Langerak

Met allround businesskennis en begrip van de semi-publieke sector adviseer ik hoger management, bestuurders en toezichthouders.

Peter Langerak

Focus op het vergroten van de realisatiekracht van mensen en organisaties.
Met allround businesskennis en begrip van de semi-publieke sector adviseer ik hoger management, bestuurders en toezichthouders. Ik ben gericht op blijvende veranderingen die tot effectievere organisaties én maatschappelijk rendement leiden.
Op doortastende en enthousiaste wijze weet ik veranderingen te ondersteunen en te initiëren. Door effectieve implementatie help ik organisaties beter te werken. Veranderingen leiden tot betere besturing, heldere organisaties, kostenbesparingen, professioneler management en de ontwikkeling van talent.

Mijn specialisaties zijn public governance, human resource management, organisatie-inrichting en performance management. Naast advieswerkzaamheden voer ik ook onderzoek uit en publiceer ik regelmatig. Heldere stellingnames worden hierbij niet geschuwd. Aan Universiteit Nyenrode behaalde ik een MBA en daarvoor heb ik pedagogische wetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Eerder ben ik werkzaam geweest bij het internationale onderzoeks- en adviesbureau ‘Hay Group’ en de grootste zakelijke dienstverlener ‘Deloitte’. Naast mijn werk ben ik ook als toezichthouder actief (geweest) bij maatschappelijke ondernemingen (jeugdzorg, theater & kunsteducatie en educatieve dienstverlening en hogeschool).

Team