Wij zoeken nieuwe collega’s!

Hallo aanstaande collega!

Bij Goudsteen & Company help je mee om HOE-vragen van onze klanten scherp te krijgen en werk je mee aan programma’s en interventies die nodig zijn om tot echte en duurzame verandering te komen. Dit doe je in een of meerdere van de volgende rollen: projectleider, veranderkundige, analist, procesbegeleider, trainer of (team)coach. Wij maken geen dikke rapporten, maar focussen ons op wat nodig is om de veranderopgave in beweging te krijgen. Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Bij Goudsteen & Company krijg jij veel ruimte en zelfstandigheid om te creëren, te ondernemen en continu te verbeteren. Kortom om de beste versie van jezelf te worden! Wij werken alleen met mensen met wie we een oprechte verbinding hebben. Dit geldt voor zowel klanten als collega’s. Mensen van wie wij ook kunnen leren. Die net als wij geloven dat voldoende ruimte en vrijheid hebben binnen de context van een organisatie, cruciaal is voor de veranderkracht van henzelf als professional en een organisatie als geheel. Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures. 

Je toekomstige collega’s over werken bij Goudsteen & Company:

Lees hier het artikel over onze zoektocht naar nieuwe adviseurs op Consultancy.nl
Lees hier het interview met Jelger in Management & Consulting over zijn eerste ervaringen bij Goudsteen & Company.

Wie zoeken wij?

Helaas hebben wij momenteel geen mogelijkheden voor nieuwe associates of (afstudeer)stages.

Kijk ook eens op goudengasten.com. Dat is ons search- en interimbureau voor denkers en doeners, die op vaste en interim-basis beweging en vernieuwing aanjagen.

Meet-Ups

We organiseren voor de Community Meet-Ups. Hier kijken we vooral of wij beiden beter worden van een nauw samenwerkingsverband. Tijdens deze Meet-Ups zullen er zowel associates als leden van het vaste team van Goudsteen & Company aanwezig zijn. Ook zullen we je wat vertellen over ons bedrijf Gouden Gasten. Als je reageert op de vacature voor de Community en wij enthousiast worden van jouw verhaal, ontvang je een uitnodiging voor de volgende Meet-Up.